Hur är dina kunskaper inom matlagning? Först och främst talar vi om matlagning i köket, medan vi senare seglar vidare till det traditionella campingköket. Alla lagar bättre mat i köket, men det går faktiskt att laga en tre rätters middag vid sidan av det 18:e hålet.

Ja, vare sig du är på golfbanan eller ute i naturen vill du äta god mat. Ett campingkök av hög kvalitet kan ge dig de möjligheterna. Frågan är bara om du inte behöver mera. Du kan se till att skaffa dig bra råvaror här, medan du också ser till allt annat du behöver.

Allt till din camping

Om vi nu började med att tala om 18:e hålet är det inte alls sant. Vi talar i stort om alla som gillar camping och tält livet. För det första blir du ett med naturen. För det andra måste du lära dig att laga mat i skogen.

Många tänker inte på det, men under press presterar du bättre. Med det sagt talar vi om för dig hur mycket bättre du kommer att bli på matlagning i ditt eget kök. Alla borde prova på och se vad tre dagar i vildmarken gör för deras matlagningsteknik.